×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

kRYSTAL tar över kaptensbindeln i Imperial

1
Major meriterade Kevin "kRYSTAL" Amend tar över som "in-game leader" och lagkapten för Imperial. Denna nya konstellation av Imperial kommer att göra sin debut under Dreamhack Summer.
Detta är ett blogginlägg publicerat i Silly Season-bloggen.
Bara några dagar innan Dreamhack Summer, som arrangeras 16-19:e juni, annonserade Imperial att de rekryterat Kevin "kRYSTAL" Amend. Amend har tidigare representerat Sprout och har även tidigare hjälpt PENTA Sports till en majorplats. Amend är tänkt att ersätta Asger "AcilioN" Larsen och han kommer även att ta rollen som IGL och lagkapten för Imperial. Amend och resten av Imperials kommer att göra sin debut under Dreamhack Summer.


Kevin "kRYSTAL" Amend säger själv att det är första gången han inte är en av de yngsta i laget och han hoppas kunna hjälpa sina lagkamrater att utvecklas
imperialgg.com

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..