×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Torqued nere på tre — AZK lämnar

1
Keven "AZK" Lariviere har valt att lämna Torqueds startfemma. Detta innebär att laget endast är nere på tre spelare inför ESL One Belo Horizonte som spelas mellan den 13-17 juni i Brasilien.
Kort efter att Braxton "Brax" Pierce lämnar Torqued har laget gått ner på ynka tre spelare. Detta efter att Keven "AZK" Lariviere offentliggjort sitt avhopp. I ett uttalande förklarar den kanadensiska spelaren att han kommer att söka sig vidare till ett nytt lag.

Orsaken till att Lariviere väljer att lämna startfemman ska vara på grund av att han fått reda på att laget ville bänka honom strax efter Dreamhack Open Tours 2018. Dessa nyheter nådde honom när laget fortfarande befann sig i Frankrike. Tanken var att han i vilket fall inte skulle spela med laget under ESL One Belo Horizonte samt i ESEA-ligan.


Lariviere påpekar att samtliga spelare fortfarande är vänner
Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..