×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

CLG Red kontrakterar ProMise9k

1
I januari förlorade Counter Logic Gaming Red Christine "potter" Chi till RES Gaming. Nu har den amerikanska organisationen funnit en ersättare, nämligen Lily "ProMise9k" Chen som agerade inhoppare under Intel Challenge Katowice-kvalet.
Counter Logic Gaming Red förlorade tidigare i år en av sina stjärnspelare när Christine "potter" Chi lämnade för att fortsätta sin karriär under RES Gaming. Nu har CLG Red, vilket är CLG:s enda CS:GO-lag efter att de valde att släppa sin herrdivision, funnit en ersättare för Chi. Det handlar om den 27 år gamla amerikanen Lily "ProMise9k" Chen.

Nyförvärvet visade sig värdig en plats i laget efter att hon agerat inhoppare för dem under Intel Challenge Katowice-kvalet där de slog silhouette i kvalfinalen för att säkra en plats i Polen. Chen är tidigare känd från sin tid i just Silhouette, som hon spelade med under både Intel Challenge Katowice och Copenhagen Games 2017. Hennes dåvarande lag föll tyvärr tidigt under båda turneringarna och det återstår att se om hon kan ta sig längre under CLG:s fana.


Chen kommer att göra LAN-debut under Intel Challenge Katwoice
clgaming.net

Artikelbild: twitter.com/ProMise9k_ (Chen till vänster)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..