×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

G2 Esports offentliggör nytt lag med shox och SmithZz

1
I dagarna blev det officiellt att G2 Esports valt att bänka Nathan "NBK" Schmitt samt Dan "apEX" Madesclaire för att göra plats för en ny femma. Laget kommer att representera organisationen under ECS Season 5-finalerna i London, Storbritannien.
Detta är ett blogginlägg publicerat i Silly Season-bloggen.
I mars lämnade Richard "shox" Papillon G2 Esports startfemma för att operera sin handled. I hans ställe ersatte spanjoren Óscar "mixwell" Cañellas under en testperiod som avslutades i början av förra veckan. Nu har organisationen valt att placera Nathan "NBK" Schmitt och Dan "apEX" Madesclaire på bänken för att göra plats åt Papillons nya femma som kommer att representera G2 under ECS Season 5-finalerna i London, Storbritannien. Bland spelarna finnes belgiska Kévin "Ex6TenZ" Droolans som agerar inhoppare samt lagkapten under det brittiska evenemanget.


Organisationen väntas offentliggöra det färdiga laget inför ESL One Cologne 2018
g2esports.com
2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..