×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

missharvey och klaudia tvingas lämna CLG Red — ersätts av två nya talanger

4
Stephanie "missharvey" Harvey och Klaudia "klaudia" Beczkiewicz tvingas lämna Counter Logical Gamings damlag, CLG Red, för att ersättas av två växande talanger. Laget har även tagit in Cody "cubed" Thaw som coach.
Stephanie "missharvey" Harvey har varit en del av laget som går under namnet CLG Red under tolv års tid, sedan dess skapelse 2005. Den kanadensiska stjärnan har sedan 1.6-tiden varit en betydelsefull spelare inom damscenen. Hon har vunnit hela fem ESWC-evenemang under organisationer som SK Gaming, Ubinited och Counter Logical Gaming.

2016, ett år efter att laget blivit upplockade av CLG, blev den tidigare Team Karma-medlemmen Klaudia "klaudia" Beczkiewicz en del av laguppställningen. Hon kom till laget tillsammans med coachen Erik "da_bears" Stromberg, som lämnade organisationen i februari. Nu har CLG valt att släppa duon för att ersätta dem med två nya talanger.

"Efter 12 år som en del av laget, är det äntligen dags att gå vidare. Jag ser fram emot vad som komma skall och är taggad för nya äventyr. Min resa fortsätter och jag vill önska CLG och CLG Red lycka till i framtiden. Tack till CLG-familjen, vänner och fans för allt ni gjort för mig. Vi hörs", kommenterar Harvey via organisationens hemsida.

Jennifer "refinnej" Le och Emma "Emy" Choe tar stjärnornas platser i startfemman och blir en del av organisationen tillsammans med den tidigare Mostly Harmless-spelaren Cody "cubed" Thaw, som kommer coacha laget.

"Även om jag har lite erfarenhet inom Counter-Strike-scenen har mina lagkamrater informerat och hjälpt mig supermycket. Om jag ska vara ärlig känns det surrealistiskt att jag är en del av CLG Red. När jag började med Counter-Strike brukade jag kolla på deras tidigare matcher via YouTube och jag såg upp till dem. Jag är väldigt säker på att det kommer bli ett roligt äventyr och jag kommer göra mitt bästa", berättar Choe via hemsidan.

Senast lagen spelade under ett offline-event var under Intel Challenge Katowice där de åkte ut mot Team Dignitas Female, 2-1, i semifinalerna. Detta blev Harveys och Beczkiewicz sista evenemang tillsammans med laget, då de inte kunde delta under Copenhagen Games 2017 på grund av att Harvey inte kunde lämna USA eftersom hennes uppehållstillstånd inte hunnit förnyas.

CLG Red

USA Christine "potter" Chi
USA Diane "di^" Tran
USA Benita "bENITA" Novshadian
USA Jennifer "refinnej" Le
USA Emma "Emy" Choe

USA Cody "cubed" Thaw (Coach)

CLG Red debuterar med sina nya spelare senare denna månad när de deltar i ESU Masters, där de kommer kämpa mot lag som Team Secret och Planet Odd om 140 000 kronor. Turneringen spelas den 17-19 juni i i Jönköping, Sverige, under DreamHack Summer.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..