×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve bekräftar — här hålls alla 2023 års Majors i Dota2

1
Valve har avslöjat var 2023 års Dota-Majors kommer att äga rum.
Med 2023 års DPC-tour runt hörnet har spelutvecklaren Valve nu avslöjat var årets tre Dota-Majors kommer att äga rum. I ett pressmeddande avslöjar utvecklaren att årets Majors kommer att äga rum i Peru, Tyskland och Bali.

Den första Majorn kommer att spelas i Perus huvudstad Lima och arrangeras av 4D Esports. Vårtourens Major arrangeras av ESL i Berlin och touren avslutas med en Major i Bali arrangerad av IO Esports.

Den västeuropeiska DPC-touren drar igång på måndag den 9 januari. För svensk del drar touren igång med ett riktigt toppmöte mellan svenskarna i Team Liquid, som slutade trea i 2022 års upplaga av The International, och TI-tvåan Team Secret.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..