×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Dota-proffset avslöjar: Icefrog återvänder efter flera års frånvaro

1
Den mytomspunna utvecklaren uppges vara tillbaka för att rädda Dota2.
Den legendariska Dota-utvecklaren Icefrog är tillbaka för att jobba på Dota2 efter en längre tids frånvaro. Det avslöjar Tundra Esports-spelaren Oliver "skiter" Lepko i en intervju, rapporterar nyhetssajten Dot Esports.

Enligt spelaren sägs det bakom kulisserna att Icefrog lagt mindre och mindre tid på spelet under de senaste två åren och att det är en av anledningarna bakom de förhållandevis få stora uppdateringarna.

— Det är därför det inte har blivit några större förändringar till kartan eller ekonomin. Icefrog ska vara tillbaka sedan den förra patchen så vi kan förvänta oss större förändringar igen, säger skiter i intervjun.

Uttalandet har fått stor spridning i Dota-communityn och flera profiler har kommenterat frågan. Den svenska Dota-profilen Janne "Gorgc" Stefanovski bekräftade under en av sina sändningar att han också hört samma rykte om Icefrog.

— Det förvånar mig att han läckte detta. Jag kan bekräfta att det här är vad jag också har hört. Jag vill inte säga någonting om det på streamen men det ser ut att vara sant, sade Gorgc.

— Anledningen till att jag inte har nämnt det är för att jag trodde att folk skulle sluta bry sig om Dota2 om Icefrog inte var på Valve, fortsatte han.

Den mytomspunna utvecklaren Icefrog har lett utvecklingen av Dota sedan 2005 och har hyllats för spelets stora framgångar. Trots att utvecklaren fått så mycket uppmärksamhet är hans identitet fortfarande obekräftad.

Artikelbild: Pressbild/Valve och Icefrog/Twitter
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..