×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Tyska Dota-proffset trashade NA-scenen – misslyckades själv i DPC-kvalet

1
Max "qojqva" Bröcker har fått äta upp sina ord efter att ha missat en plats i den nordamerikanska DPC-touren.
Det tyska Dota-proffset Max "qojqva" Bröcker har en gedigen spelarkarriär i ryggen. 27-åringen har representerat storlag som Alliance och Team Liquid och bland annat vunnit ESL One med Team Liquid år 2020.

Efter att ha ägnat nästan hela 2022 åt streaming presenterades qojqva för några veckor sedan för Dota-profilen Jake "SirActionSlacks" Kanners lag Arkosh Gaming tillsammans med bland annat svensken Steve "Xcalibur" Ye. Laget hade som uttalat mål att kvala in till division 2 i den nordamerikanska DPC-touren.

I en sändning på sin Twitch-kanal fällde qojqva en del förminskade kommentarer om den nordamerikanska scenen inför kvalen. I ett självsäkert uttalande sade han att NA-scenen är fruktansvärt dålig och att lag som är dugliga kan vinna allt utan problem.

Efter att Arkosh Gaming häromveckan misslyckades i kvalet har qojqva fått äta upp sina ord. Laget tog sig visserligen till det stängda DPC-kvalet, men kunde inte säkra en av de två DPC-platserna som stod på spel.

I en av veckans mest uppröstade trådarna på Dota2:s subreddit konstaterar flera användare att laget inte kom upp i den nivå man väntat sig och att qojqvas uttalanden, oavsett om de varit seriöst menade eller inte, i efterhand visat sig vara väldigt felaktiga.

Se qojqvas uttalande om NA-scenen här

Artikelbild: Pressbild/Weplay Esports
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..