×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska stjärnans längd ifrågasatt efter tittarens bild: "Han ljuger"

0
Hur lång (eller kort) är egentligen Janne "Gorgc" Stefanovski?
En av Sveriges största Dota2-stjärnor Janne "Gorgc" Stefanoviski har fått sin längd ifrågasatt. Det rapporterar nyhetssajten Dot Esports.

Enligt sajten uppstod frågetecken rörande svenskens längd efter att han stött på en av sina tittare i en match. Medspelaren bad Gorgc att kolla in hans profilbild som var en bild på spelaren tillsammans med Gorgc.

— Ja, jag känner igen dig, du är den där långa killen, svarade Gorgc.

— Jag vet att jag ser väldigt kort ut på bilden men den här killen är riktigt lång. Han är längre än Puppey (som är 1,96 meter lång, reds. anm.), fortsatte han.

På detta svarade medspelaren att han var 1,79 meter lång och att Gorgc bara var väldigt liten, något som svensken snabbt förnekade.

— Han ljuger! utbrast Gorgc.

Efter konversationen försökte Gorgcs tittare reda ut hur lång svensken faktiskt är men lyckades inte hitta några bevis för hans faktiska längd.

I vår ställer Gorgc upp med sitt lag Team Bald Reborn i den västeuropeiska DPC-touren. Laget har en plats i division 2 där man bland annat kommer att tävla mot svensklaget Alliance om en plats i division 1.

Se Gorgcs möte med tittaren här

Artikelbild: Pressbild/OG
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..