×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Klart: De får svenskarna möta i höstens ESL Pro League-gruppspel

1
Freddy "KRIMZ" Johansson och Ludvig "Brollan" Brolin har hamnat i samma grupp.
Den professionella Counter-Strike-scenen är i mångt och mycket på semester, men redan nu har tävlingsarrangörerna börjat meddela sina planer för höstens säsong. Under tisdagen valde tävlingsarrangören ESL att bryta sommartystnaden genom att meddela lottningen för grupperna i höstens upplaga av ESL Pro League.

Totalt deltar 32 lag i tävlingen och för svensk del är det framförallt Ninjas in Pyjamas, Fnatic, Mouz och Sangal Esports som är av intresse.

Tävlingens enda lag med en huvudsakligen svensk femma, Ninjas In Pyjamas, har lottats till grupp A tillsammans med bland annat Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boijes lag Sangal Esports. I gruppen återfinns också storlag som Faze Clan, Natus Vincere och Heroic.

Vad gäller Freddy "KRiMZ" Johanssons Fnatic och Ludvig "Brollan" Brolins Mouz har också de lottats till samma grupp. De återfinns i grupp C tillsammans med bland annat Astralis, Complexity Gaming och BIG.

ESL Pro Leagues tjugonde säsong drar igång den 3 september och pågår under tre veckor på Malta.

Fullständiga grupperna i ESL Pro League:
Artikelbild: Adela Sznajder/ESL och Adam Lakomy/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..