×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

THREAT om isak-värvningen: "Vad är bättre än en norrlänning?"

1
Isak "isak" Fahlén passade perfekt in i laget, berättar Ninjas in Pyjamas general manager Björn "THREAT" Pers.
I en intervju med den svenska CS-podden E-sport på Skånska delade NIP:s general manager Björn "THREAT" Pers med sig om varför organisationen valde att värva just Isak "isak" Fahlén.

– Vilket klipp isak är, jag måste bara säga det. Vi visste att vi behövde en tydlig ankare, någon som tar support-rollen i laget. Alejandro "alex" Masanet är ju vår in-game leader, men som vi sett kan han också ta aggressiva positioner. Så vi ville verkligen ha den minst själviska spelaren, och vad är då bättre än en svensk norrlänning? säger THREAT i podden.

Den 22-åriga svensken från Dorotea har hittills endast spelat 23 kartor i NIP sedan han värvades in från Gamerlegion i början på maj. Under denna korta tid har laget redan vunnit en silvermedalj och kommit på en delad fjärde plats i lagets två första LAN-tävlingar.

E-sport på Skånska släpper episoden med NIP-profilerna Erik Wendel och THREAT på måndag via poddens Spotify och Youtube.

Se klippet från podden:


Artikelbild: Fragbite
Videokälla: Relog Media/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..