×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

LNZ och yxngstr vinner avgörande match - kvalar till ESL Pro League

1
Svenskarnas lag Sangal har nu vunnit fem matcher i rad.
Under veckan har Sangal, med de svenska spelarna Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije samt coachen Jimmy "Jumpy" Berndtsson, deltagit i den 47:e säsongen av ESL Challenger League Europe. I kvällens avgörande match mot det tjeckiska laget Sinners vann Sangal i en nagelbitande 2-1 seger och säkrade därmed en plats i nästa upplaga av ESL Pro League.

Matchen började med en övertidseger på 19-17 på Sangals kartval Mirage, där LNZ utmärkte sig med flest kills på hela servern, hela 32 frallor. På nästa karta, Dust2, hade Sangal svårt att komma in i spelet och kartan avslutades 13-6 med vinst för det tjeckiska laget. Nuke blev den avgörande tredje kartan och såg Sangal ta en stark 8-4 ledning i första halvlek. Sinners kämpade sig ända till övertid, men där fick Sangal återigen medvind och tog hem vinsten 16-12.

Sangal
LNZ, jottAAA, xfl0ud, yxngstxr, SaMey

Europa Koi
oskar, MoriiSko, majky, SHOCK, beastik

Sangal har dominerat motståndet i lower bracket med fem raka vinster. Bland de lag som Sangal besegrat finns Aurora och 3DMAX, som är på plats 25 respektive 24 i HLTVs världsrankning.

LNZ och yxngstxrs nästa match blir en bo5-final mot Koi, tidigare Movistar Riders. Båda lagen är redan kvalificerade till ESL Pro League senare i år, men vinnaren av matchen tar hem ~160 000 kr (15 000 dollar) medan andrapriset är ~100 000 kr (10 000 dollar). Finalen är schemalagd att spelas söndag klockan 17:00.


Artikelbild: Fragbite och Pressbild/ESL
Videokälla: Relog Media/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..