×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

r1nkle stannar kvar i NIP: "Han vill ingenstans"

1
Ninjas in Pyjamas-chefen Erik Wendel avfärdar alla rykten - Artem "r1nkle" Moroz stannar kvar i NIP.
CS-journalisten Richard Lewis berättade tidigare under veckan på sin Twitch-kanal att Team Liquid var intresserade i Ninjas in Pyjamas-stjärnan Artem "R1nkle" Moroz. I en kommentar till den svenska upplagan av CS-sajten HLTV:s nationella sajt Dust2 berättar nu NIP-chefen Erik Wendel att något spelarbyte inte kommer att ske.

"Han vill ingenstans. Han älskar sitt lag och vi vill såklart behålla honom", säger Wendel om r1nkle i kommentaren till Dust2.

Att den 19-årige ukrainska spelaren fångat intresset hos många är inget nytt. r1nkle bjöd på storspel när NIP kom tvåa i Yalla Compass och uppmärksammades då som en av turneringens starkaste spelare. Hans aggressiva spelstil och skicklighet har gjort honom till en spännande spelare att följa.

"Vi har signat ett av CS stora framtidshopp. Det är många lag som håller ögonen på honom men han hör hemma i NIP", fortsätter NIP-chefen.

r1nkle har spelat i Ninjas in Pyjamas i endast två månader. I lagets två första LAN-tävlingar har de vunnit silver och därefter kommit på en delad fjärde plats. Med tanke på den tidiga succén är det inte oförväntat att NIP vill behålla sin stjärn-AWPer. Nästa gång vi får se r1nkle spela i NIP blir dock efter sommarens spelpaus, då NIP blivit inbjudna till Blast Premier Fall. Turneringen är schemalagd att börja den 29:e juli.

Artikelbild: Pressbild/NIP
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..