×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Lista: Här är alla svenskar som tävlar i säsongens ESL Pro League

1
Sju svenskar kommer att representera Sverige i nästa säsong av ESL Pro league.
Alla kvalmatcher till säsongens ESL Pro League har spelats färdigt, och listan över de 32 lag som kommer att delta i LAN-tävlingen senare i september är färdigställd. Här är de svenska spelarna vi kommer att få se tävla i höst.

Bland svenskarna i listan återfinns den svenska Ninjas in Pyjamas-trion Fredrik "REZ" Sterner, Max "maxster" Jansson och Isak "isak" Fahlén. Det reformerade laget har imponerat stort hittills och blir en spännande utmanare i höst.

I listan hittar vi även legendaren Freddy "KRiMZ" Johansson, som återigen spelar för Fnatic. Detta blir svenskens 18:e ESL Pro League-turnering.

Ludvig "Brollan" Brolin är ett självklart inslag i listan då hans lag Mouz vann förra säsongens ESL Pro League. Laget vann även säsongen innan det, men då spelade inte Brollan i laget. Mouz hoppas därmed vinna sin tredje raka ESL Pro League-vinst.

Sist men inte minst har vi den svenska duon i Sangal, Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije, som kämpat sig igenom ett flertal utmanande kvalmatcher och kvalade till ESL Pro League för knappt två veckor sedan. De är de enda spelarna på listan som inte deltog i förra säsongens upplaga av turneringen.

I och med spelarpausens många värvningar kan antalet svenska spelare i nästa säsong förändras. Exempelvis finns det en möjlighet att de svenska talangerna Love "phzy" Smidebrant och Tim "susp" Ångström spelar i höst för det amerikanska CS-laget Wildcard.

Se listan över alla svenska spelare och deras lag nedan:
Ninjas in Pyjamas
Alejandro "alex" Masanet
Artem "R1nkle" Moroz
Fredrik "REZ" Sterner
Max "maxster" Jansson
Isak "isak" Fahlén

Fnatic
Alexandre "bodyy" Pianaro
Aurélien "afro" Drapier
Freddy "KRiMZ" Johansson
Benjamin "blameF" Bremer
Matúš "MATYS" Šimko

Mouz
Kamil "siuhy" Szkaradek
Ádám "torzsi" Torzsás
Ludvig "Brollan" Brolin
Jimi "Jimpphat" Salo
Dorian "xertioN" Berman

Sangal
Linus "LNZ" Holtäng
Dawid "SaMeY" Stańczak
Simon "yxngstxr" Boije
Samet "jottAAA" Köklü
Yasin "xfl0ud" Koç


Artikelbild: Fragbite och Pressbild/PGL
Videokälla: Fireleague/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..