×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Lagkamraten hyllar Brollan: "Vi tyckte om honom väldigt mycket"

1
I en podd hyllar Ádám "torzsi" Torzsás sin lagkamrat Ludvig "Brollan" Brolin och beskriver honom som en "kämpe innanför och utanför servern".
Ludvig "Brollan" Brolins lagkamrat Ádám "torzsi" Torzsás gästade i kvällens episod av CS-podcasten HLTV Confirmed. Där väljer AWP-spelaren att hylla Brollan, samtidigt som han medger att svensken inte var lagets första val.

— När vi tog in Brollan så märkte vi att han på ett sätt kunde hjälpa oss. Dorian "xertioN" Berman fick mer plats och det fick även jag, berättar torzsi i intervjun och fortsätter:

— Men Brollan var inte vår första prioritet.

Efter det ville inte torszi berätta mer om vilka spelare som laget istället kollade på. Ett namn som ryktats varit av intresse är dock Guy "Nertz" Iluz. Istället värvades Brollan, som väckte intresse hos fansen när han först kom in som testspelare i Mouz för att ersätta David "frozen" Čerňanský. Många som undrade hur det skulle gå för den unga svensken, men enligt torszi gick allt nästan fläckfritt:

— Han anpassade sig riktigt bra till laget, han hade kul och vi tyckte helt ärligt om honom väldigt mycket, säger torszi.

— Han är en bra lagkamrat. Det är skämmigt vad sociala medier kan göra med en spelare genom att påverka hur folk ser på honom. Han var en riktigt bra förvåning, en god vän och en kämpe innanför och utanför servern, fortsätter torszi.

Brollan har hjälpt laget att vinna två LAN-tävlingar i år och Mouz rankas nu som världens näst bästa lag enligt Valves rankning. Efter sommarpausen deltar laget i LAN-tävlingen Esports World Cup där Brollan hoppas kunna imponera återigen.

Artikelbild: Fragbite och João Ferreira/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..