×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Argentina

KRIMZ hyllar publiken efter fantastiska stödet: "Det är en ära"

1
De argentinska fansen älskade Freddy "KRIMZ" Johansson.
Under den argentinska LAN-tävlingen Fireleague Global Finals blev den svenska stjärnan Freddy "KRiMZ" Johansson en stor favorit bland fansen. På läktarna skanderade fansen "Pelado, Pelado, Pelado" (pelado betyder "skallig" på spanska) varje gång KRIMZ levererade på servern.

Nu hyllar KRIMZ de argentinska fansen. I en intervju med den brasilianska nyhetssajten Dust2.br inför söndagens matcher sade svensken att det var längesedan han hade så stort stöd från publiken och att han har svårt att hitta ord för att beskriva sina känslor rörande fansens uppskattning.

— Det är en ära, jag har inga ord, jag uppskattar det verkligen. Det var längesedan jag hade så många fans vid min sida när vi spelar på scenen och jag är mållös. Jag njuter verkligen av det, säger KRIMZ i intervjun.

I slutändan blev det en silvermedalj för KRIMZ och Fnatic i tävlingen som utgjorde säsongsavslutning för svensken och hans lag.

Se fansen skandera "Pelado" om KRIMZ

Artikelbild: Fireleague/X
Videokälla: Fireleague/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..