×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Vitality-stjärnan rasade efter förlusten — förklarar sig på sociala medier

1
Dan "apEX" Madesclaire menar att hans raseriutbrott inte hade med Dust2 att göra.
Efter Team Vitalitys förlust mot 9z Team i IEM Dallas-gruppspelet häromdagen uppmärksammades lagets franska in-game leader Dan "apEX" Madesclaire efter att han uttryckt besvikelse över turneringsarrangören ESL.

Direkt efter den sista rundan på Dust2 utbrast en påtagligt irriterad apEX "fucking good game guys, thank you ESL" — något som fångades på video av den amerikanska nyhetssajten Dust2.us.


Klippet fick stor spridning på X och ledde till att apEX fick motta kritik för att ha skyllt förlusten på ESL istället för att själv ta ansvar för den. Efter kritiken valde apEX att förklara att hans besvikelse berodde på en bugg som han trodde uppkommit efter den senaste patchen och att han därför var upprörd över att ESL valt att spela tävlingen på den senaste patchen.

"Det handlar inte om Dust2. Det var bara det att ZywOo inte kunde se bomben på radarn trots att mezii hade den på T-spawn så vi var fucking okoordinerade. Trodde att det berodde på uppdateringen men nu har folk sagt att det hänt tidigare också", skriver apEX.


Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..