×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

ESL erkänner ekonomi-miss — spelade på gamla inställningar

1
Turnerningsarrangören hade missat att uppdatera sina match-inställningar.
En av de viktigaste nyheterna i den senaste stora uppdateringen till Counter-Strike 2 var hur speltillverkaren Valve valt att justera ekonomin. Bland annat sänktes belöningen för en lyckad bomb plant för T-sidan från $800 till $600 om CT-sidan lyckas med en defuse.

När miljontävlingen IEM Dallas drog igång under måndagskvällen skulle matcherna spelas med de senaste uppdateringarna. Problemet var att just den justerade belöningen inte fanns med, något som uppmärksammades av bland annat Falcons Esports-spelaren Marco "Snappi" Pfeiffer.

"Jag är förvirrad, förstår jag patch notes fel eller är det inte meningen att vi ska få 2 500 istället för 2 700?", frågade sig Snappi på X.

Senare under natten meddelade tävlingsarrangören ESL att det blivit fel i serverkonfigurationen vilket gjorde att ekonomi-justeringarna inte kom med. I ett inlägg på X skriver ESL att man identifierat problemet och kommer att implementera en lösning för resten av tävlingen.

"De nya ekonomiändringarna tillämpades inte korrekt på serverkonfigurationen. Problemet har identifierats och korrigeringen kommer att implementeras när dagens matcher har avslutats", skriver ESL.


Artikelbild: Adela Sznajder/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..