×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Se evighetslånga bisarra stand-offen på Dust2: "Vad händer!?"

1
Proffsspelarna stod precis bredvid varandra i 40 sekunder utan att inse det.
I vanliga fall krävs det inte många ögonblick för ett CS-proffs att eliminera en motståndare som dyker upp i närheten. Men ibland kan det ta betydligt längre tid än så.

Så var fallet häromdagen i IEM Dallas-matchen mellan Team Liquid och 9z Team. Då hamnade nämligen Felipe "skullz" Medeiros och Nicolás "buda" Kramer bara några in-game-meter från varandra utan att någon av dem lyckades döda den andra. Anledningen? De märkte inte att de stod bredvid varandra.

I över en halv minut stod spelarna på nästan exakt samma yta på Dust2 utan att någon av dem insåg att den andra var precis i närheten, något som snappades upp tävlingsarrangören ESL:s observer.

— Vad är det som händer här!?, utbrast kommentatorerna över den bisarra situationen som slutade med att spelarna inte överhuvudtaget lyckades upptäcka varandra.

Se den bisarra situationen:

Artikelbild: ESL/Twitch och Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..