×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Skrälltätt i Dallas — flera topplag missar slutspelet

1
Några av förhandsfavoriterna i IEM Dallas tog sig inte ens till slutspelet.
Under natten till torsdagen spelades de sista gruppspelsmatcherna i miljontävlingen IEM Dallas. Med gruppspelet färdigspelat kan det konstateras att flera av de lag som på förhand sågs som favoriter i tävlingen missar slutspelet.

Grupp A toppas något oväntat av den argentinska organisationen 9z Team som gick obesegrade genom gruppspelet efter vinster mot världsettan Mouz, Team Liquid och Team Vitality. Vitality och G2 Esports gör 9z sällskap i slutspelet från gruppen vilket innebär att topplag som Mouz och Complexity Gaming missar slutspelet.

I grupp B lyckades några av de stora förhandsfavoriterna hålla för trycket, men inte alla. Team Spirit toppar gruppen framför världstvåan Faze Clan och den sista slutspelsplatsen från gruppen kneps av Heroic. Det innebär att topplag som Natus Vincere och Virtus.pro däremot missar slutspelet.

Slutspelet drar igång på fredag kväll med kvartsfinalsmatcher. Där ställs Faze Clan mot G2 i den första kvartsfinalen medan Vitality får möta Heroic i den andra.

Kvartsfinaler
Faze Clan vs G2 Esports
Team Vitality vs Heroic

Semifinaler
9z Team vs TBD
Team Spirit vs TBD

Final
TBD vs TBD
Artikelbild: Luc Bouchon/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..