×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Trots storspel från Brollan — Mouz ute ur IEM Dallas

1
Ludvig "Brollan" Brolin missar sitt första slutspel som Mouz-spelare.
Världsettan Mouz är utslagna ur veckans stora CS-tävling IEM Dallas. Trots storspel från lagets svenska stjärna Ludvig "Brollan" Brolin räckte Mouz inte till i nattens gruppspelsmatch mot G2 Esports och laget är därmed utslagna ur tävlingen efter en vinst och två förluster i gruppen.

G2 Esports
Stewie2K, m0NESY, NiKo, huNter, nexa

Mouz
siuhy, torzsi, Brollan, Jimpphat, xertioN

Matchen mot G2 slutade med en 1-2-förlust för Mouz som lyckades vinna sitt eget kartval Nuke (13-5) men förlorade Inferno (8-13) och Ancient (10-13). Brollan avslutade matchserien med högst HLTV-rating av alla spelare och noterades för 49 kills och 93,6 ADR över samtliga kartor.

För Mouz innebär förlusten att laget för första gången för säsongen missar ett slutspel i en stor tävling som man deltagit i. Häromveckan uttalade Brollan i en intervju med CS-sajten HLTV att han kände av hur lagets hektiska spelschema tärt på honom mentalt och att han kände sig utmattad, något som förstås kan ha påverkat lagets prestation under veckan.

Artikelbild: Mouz/X
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..