×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Efter uttåget ur Dallas — Virtus.Pro kickar sin coach

1
Coachen som ledde Virtus Pro till Major-segern i Rio får nu lämna organisationen.
Virtus.pro väljer att bryta med sin coach Dastan "dastan" Akbaev. Det meddelar organisationen genom ett kortfattat inlägg på sociala medier.

I inlägget skriver VP kort och gott att dastan har "befriats från sina uppgifter" i organisationen och att analytikern Pavel "PASHANOJ" Legostaev kommer att ta över coachrollen under lagets framträdande i Blast Premier Spring Finals.


dastan har varit coach för Virtus Pro sedan december år 2019 och har lett organisationen till flera sportsliga framgångar. Särskilt under de senaste åren har Virtus Pro seglat upp som ett lag i den absoluta världstoppen och år 2022 vann laget bland annat höstsäsongens Major i Rio.

Under våren har VP bjudit på blandade resultat. Laget nådde kvartsfinal i IEM Chengdu, ESL Pro League och Betboom Dacha Belgrad men missade slutspelet i Majorn i Köpenhamn och senast i veckans miljontävling IEM Dallas.

Artikelbild: Pressbild/Virtus Pro och João Ferreira/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..