×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

IEM Dallas kommer att spelas med den senaste CS-uppdateringen

1
Den nya versionen av Vertigo används under turneringen.
Den senaste uppdateringen till Counter-Strike 2 kommer att användas under IEM Dallas. Det beslutade tävlingsarrangören ESL under lördagen.

Tävlingsarrangören har informerats om att den senaste uppdateringen förhoppningsvis har åtgärdat det problem som varit anledningen till flera datorkrascher under tidigare turneringar. Beslutet innebär även att den nya versionen av Vertigo kommer att spelas under turneringen.

"Idag informerades vi om att den senaste patchen borde ha åtgärdat spelkraschen som har plågat matcher hela året. IEM Dallas kommer att spelas med den senaste uppdateringen i ett försök att förhindra betydande krascher. Vertigos senaste version kommer att spelas tillsammans med resten av patchen", skriver ESL i ett inlägg.

Redan på måndagen drar IEM Dallas igång och det återstår att se hur väl de deltagande lagen förberett sig för Vertigo och den nya ekonomin i spelet. Turneringens enda svenskhopp är Ludvig "Brollan" Brolin som tillsammans med sitt Mouz ställs mot 9z Team i deras öppningsmatch.


Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..