×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Här blir cadiaN knivad i ryggen av sina förra lagkamrater

2
De förra lagkamraterna verkar inte hysa något agg gentemot varandra.
En av fjolårets största snackisar i CS-världen handlade om Astralis kontroversiella köp av Martin "stavn" Lund och Jakob "Jabbi" Nygaard från Heroic. I samband med värvningen påstod Heroic att duon först pressat organisationen att bänka Casper "cadiaN" Møller och därmed se till att han inte längre skulle vara en del av laget.

Heroics uppgifter gjorde att flera fans skämtsamt började kalla duon för "stabbi" — en referens till att de två påstods ha huggit (stabbed, på engelska) cadiaN i ryggen.

När cadiaN, som numera leder Team Liquid, för första gången sedan händelsen mötte duon i en tävlingsmatch passade de tidigare lagkamraterna på att skoja om faktumet. Innan matchen spelade lagen en knivrunda där cadiaN självmant backade in i Astralis lag för att låta sig dödas av två knivhugg i ryggen från stavn och jabbi.

Tilltaget har fått stor uppmärksamhet i CS-scenen då fansen uppskattar att spelarna inte verkar hysa något agg gentemot varandra. Till exempel delades en skärmbild av kill feeden på killen i Reddit-tråden "I can't believe that this just happened :D (CCT Global Finals)" och blev snabbt en av subredditen GlobalOffensives mest uppröstade trådar för dagen.

Se knivningen:

Artikelbild: João Ferreira/PGL och Pressbild/Astralis
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..