×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Bomben: Heroic bänkar cadiaN

2
Den ikoniska in-game leadern har blivit bänkad av Heroic.
Casper "cadiaN" Møller bänkas oväntat av sitt lag Heroic. Det meddelade den danska organisationen genom ett pressmeddelande på onsdagskvällen.

I pressmeddelandet förklarar Heroic att anledningen till att den framgångsrika in-game leadern bänkas är på grund av att spelaren och laget haft "olika visioner för lagets framtid". I en intervju med nyhetssajten Dexerto förklarar cadiaN själv att olikheterna rör lagets spelaruppställning.

— Vi hade diskussioner om hur vi skulle ta oss framåt och utvecklas. I slutändan hade vi olika visioner om hur vi skulle uppnå våra mål. Jag ville se vissa förändringar och vissa andra personer ville gå en annan väg, förklarar cadiaN.

— Jag tror att de (förändringarna, reds. anm.) skulle ha gjort oss mer konkurrenskraftiga i de stora turneringarna och på de stora scenerna, och de såg det på ett annat sätt.

cadiaN anslöt till Heroic under vårsäsongen 2020. Under sina tre år med laget har den danska AWP:aren och in-game leadern lett laget till bland annat två Blast Premier-segrar samt en vinst i ESL Pro League vårsäsongen 2021.

Under 2023 har Heroic i perioder varit världens högst rankade lag på HLTV:s världsranking och för närvarande är man placerade fyra på rankingen. Vem som ska ersätta cadiaN i Heroic är ännu inte klart och det finns heller inte några uppgifter om vilka spelare som skulle vara aktuella för att ersätta 28-åringen.

Heroic är nu:
Martin "stavn" Lund
Rene "TeSeS" Madsen
Rasmus "sjuush" Beck
Jakob "Jabbi" Nygaard

Richard "Xizt" Landström (coach)

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..