×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

AliGon och The Prodigies Sweden vidare till Svenska Cupen-gruppspelet

2
Nu finns det bara två platser kvar i Svenska Cupen-gruppspelet!
Mixlaget AliGon och The Prodigies är nästa två lag att säkra en plats i Svenska Cupen-gruppspelet. De två femmorna vann sina avgörande CS2-kvalmatcher under kvällen mot Gamermix och Molotov Gaming.

Sverige Gamermix
PALM1, flaw, rafftu, milky, redzy

Sverige AliGon
xelos, Radifaction, jakoby, hemzk9, PG

Kvällens första möte var mellan de två mixarna AliGon och Gamermix. Gamermix inledde matchen i ett rasande tempo och körde över AliGon med 13-3 på Mirage. Den andra kartan Inferno blev betydligt jämnare och AliGon lyckades till slut kvittera efter att ha vunnit kartan med 13-11.

Avgörandet på Anubis gick sedan helt och hållet AliGons väg. Efter att ha ställt upp ett vattentätt försvarsspel i den första halvleken var laget i ledning med 10-2 – ett försprång som Gamermix inte lyckades ta ikapp. Kartan slutade 13-6 till AliGon som därmed säkrade avancemang.

Sverige The Prodigies
upE, spuffy, TIMhehe, tvs, jocab

Sverige Molotov Gaming
Lelle, Doobs, looky, Julle, bsover

I kvällens andra match var det jämnt från början till slut. The Prodigies öppnade starkast och vann Molotov Gamings eget kartval Mirage med 13-9. Trots underläge på Vertigo kunde Molotov kvittera matchen efter att ha vänt 5-7 till 13-11.

På den tredje och avgörande kartan kunde inget skilja lagen åt efter 24 rundor. Först efter övertid kunde The Prodigies dra ifrån och säkra segern i matchen med siffrorna 16-14.

För AliGon och Prodigies väntar nu gruppspel i tävlingen senare i oktober där Metizport, Lilmix, och Freee Agents redan säkrat platser.

För de lag som ännu inte kvalat finns det en sista möjlighet nästa vecka då det tredje och sista kvalet i tävlingen äger rum. Det tredje kvalet spelas med start på tisdag den 17 oktober och spelas hos Svenska Cupens plattformspartner Esportal.

Läs mer om kvalen hos Esportal.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..