×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kappa Bar och Freee Agents vidare till Svenska Cupen-gruppspelet

1
Kevin "pupcake" Henning var strålande när det första kvalet till Svenska Cupen avgjordes.
och Freee Agents är de två första lagen att kvala till gruppspelet i årets upplaga av Svenska Cupen. De båda lagen vann sina avgörande kvalmatcher under fredagskvällen mot knasigT respektive Kulmix.

Sverige Freee Agents
phoon, 1Knas, s1mpan, Silence, dezt

Sverige Kulmix
1jakoby, looky, PG, KriLLe, majkn

Den första matchen för kvällen spelades mellan Freee Agents och Kulmix. Efter en jämn första halvlek kunde Freee Agents ta ledningen i matchen efter att ha stängt ned Kulmix anfallsspel på Ancient och spelat hem kartan med siffrorna 16-10.

På Kulmix kartval Mirage fortsatte lagen att spela jämnt och efter 30 spelade rundor skiljde inget lagen åt. På övertiden var dock Freee Agents snäppet vassare och vann till slut kartan med 19-16.

Sverige Kappa Bar
jayzaR, pupcake, AlekS, HugoXD, nomizz

Sverige knasigT
Ludwig, zen, virree, Debo, Ariant0

Det laddade mötet mellan Kappa Bar och knasigT öppnade också jämnt på knasigTs kartval Overpass. Kevin "pupcake" Henning klev dock fram rejält för Kappa Bar och stod för 30 kills när laget till slut lyckades knipa kartsegern med 16-14.

Kappa-spelarnas favoritkarta Inferno blev sedan en ensidig historia där Kappa kopplade greppet från start och släppte det sedan aldrig. Återigen var pupcake i toppen av scoreboarden när Kappa vann med klara 16-6.

För Kappa och Freee Agents väntar nu gruppspel i tävlingen senare i oktober medan knasigT och Kulmix får en ny chans att kvala nästa vecka då tävlingens andra kval spelas. Sedan tidigare har Lilmix och Metizport blivit inbjudna till gruppspelet som spelas i mitten av oktober.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..