×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alliance sista inbjudna laget till Svenska Cupen

3
Det svenska topplaget är det fjärde och sista laget som får en inbjudan till slutspelet av Svenska Cupen.
Alliance är det sista laget att få en inbjudan till Svenska Cupen-slutspelet. Laget gör Ninjas in Pyjamas, Eyeballers och Godsent sällskap i det redan stjärnspäckade slutspelet.

Ända sedan Alliance signade sitt CS-lag har den svenska femman, som tidigare gick under namnet 416Olsk imponerat. Laget slutade tvåa i den portugisiska LAN-tävlingen XL Games och tog sig till slut till det stängda Blast Premier Showdown-kvalet där man spelade en jämn karta med den dåvarande världstvåan ENCE Esports.

– Vi i Alliance är väldigt stolta och exalterade över att få vara med i Svenska Cupen och att få tävla med de bästa CS-lagen i vårt land. Svensk CS har inte varit så här spännande på länge och vi ser fram emot att få dela scen med de andra stora aktörerna inom svensk esport. Jag ser personligen fram emot att vara en del av den bästa Svenska cupen någonsin!, säger Alliances vd Jonathan “Loda” Berg i ett uttalande till Svenska Cupen.

För den som vill utmana Alliance om titeln Sveriges bästa lag finns chansen att ta sig till slutspelet genom de öppna kvalen till tävlingen. Nästa öppna kval (det andra av tre) spelas på torsdag den 12 oktober med start klockan 18:00.

Läs mer och anmäl dig och ditt lag på Esportal.

För den som vill säkra en plats till slutspelet i Space Arena redan nu går det att köpa Early Bird-biljetter till Svenska Cupen på Billettos hemsida.

Artikelbild: Kim Andersson

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..