×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers inbjudna till Svenska Cupen: "Oerhört kul och stort för oss"

1
Fjolårets finalister får en inbjudan till Svenska Cupen-slutspelet.
Den svenska esportorganisationen Eyeballers är det andra laget att få en inbjudan till Svenska Cupens slutspel. Det klassiska svenska CS-laget återlanserades häromåret av de svenska legendarerna Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquist och har sedan dess varit ett av Sveriges bästa CS-lag. Nu får de chansen att återigen visa hur laget står sig mot svenskt toppmotstånd.

"Att få inbjudan till Svenska Cupen är oerhört kul och stort för oss på Eyeballers, framför allt eftersom det är ett arena-event i Sverige. Att få tävla inför publik och att få träffa de svenska fansen är mer sällsynt dessa dagar än förut så att vara på plats på ett sånt evenemang är en självklarhet.

Vi ser fram emot en bra tävling där de svenska lagen gör upp inför vår hemmapublik och jag hoppas vi får se ett fullt SPACE Arena även i år"
, säger Eyeballers spelande vd Jesper Wecksell

Vill du möta Eyeballers? Du har fortfarande chansen att ta dig hela vägen till slutspelet. Först måste du dock tävla i ett av de två återstående öppna kvalen. Det första av dessa spelas imorgon, torsdag 28 september, klockan 18:00.

Anmälan kval 2
Anmälan kval 3

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..