×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP inbjudna till Svenska Cupen: "Ser väldigt mycket fram emot att försvara vår titel"

2
De regerande mästarna kommer återigen att spela Svenska Cupen.
Fjolårets vinnare är tillbaka och har blivit inbjudna till Svenska Cupen 2023. Vi pratar såklart om Ninjas in Pyjamas som under förra året säkrade den första upplagan av Svenska Cupen efter vinster mot Lilmix och Eyeballers.

"Kan Sveriges bästa lag försvara sin titel? Det är kanske den mest intressanta frågan inför Svenska Cupen 2023 och snart har vi ett svar. Ninjas In Pyjamas har under året som gått representerat Sverige i den absoluta världstoppen och det känns superroligt att NIP tar chansen att spela för den svenska publiken", säger Fragbites esportchef Joakim Jansson.

NIP får en direkt inbjudan till slutspelet som spelas på Space Arena 1-3 december. Det är det första av fyra lag som blir inbjudna direkt till slutspelet och skippar därmed kval- och gruppspelsfasen.

"Det ska bli otroligt kul att få spela i min hemstad och inför alla svenska fans återigen. Svenska Cupen ger de unga och kommande lagen och individerna en chans att bevisa sig inför en publik, vilket är något alla proffs måste få erfarenhet av om man vill bli en bättre spelare.

Jag själv ser väldigt mycket fram emot att försvara vår titel!"
Säger Ninjas In Pyjamas stjärnspelare Fredrik "REZ" Sterner som förra året blev den första vinnaren någonsin att lyfta Svenska Cupen-pokalen.

Vill du ha en möjlighet att möta NIP på LAN? Då är det en perfekt tid att anmäla dig till de öppna kvalen. Första spelas redan nu på torsdag 21 september.

Länkar till anmälan och mer information
Anmälan kval 1
Anmälan kval 2
Anmälan kval 3

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..