×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Metizport och Lilmix inbjudna till Svenska Cupen: "Överlyckliga och hedrade"

1
De två första lagen till Svenska Cupen 2023 är klara. Vi får nu se Lilmix och det nya laget Metizport ta en plats i gruppspelet.
På fredag startar det första öppna kvalet till Svenska Cupen 2023. Nu kan vi även presentera vilka två lag som har fått inbjudan direkt till gruppspelet. Först ut är den svenska talangfabriken Lilmix som under de senaste åren tagit ett starkt grepp om den svenska semielitscenen.

"För oss i Lilmix betyder det otroligt mycket att bli inbjudna till Svenska Cupen. Det är Sveriges i särklass största och proffsigaste turneringen! Proffsigt, stort och otroligt värdefullt för Lilmix som organisation. Vi kommer att göra allt i vår makt för att ta oss till LAN-finalerna och tävla om titeln med de största lagen i Sverige", säger Lilmix spelande vd Max "quix" Lindqvist.

Näst på tur är det helt nya svensklaget Metizport. Laget med de två tidigare Young Ninjas-spelarna Adam "adamb" Ångström och Linus "nilo" Bergman har redan imponerat publiken och vunnit många svenska fans hjärtan.

"Vi på Metizport är helt överlyckliga och hedrade över att ha fått en inbjudan att delta i Svenska Cupen 2023. Denna inbjudan innebär ett betydande erkännande av vårt lags ställning på den svenska scenen, där vi positionerar oss som starka utmanare till de bästa

Vi ser med spänning fram emot tävlingen och att få visa upp våra färdigheter mot topplagen i Sverige. Det kommer att bli en spännande och underhållande resa, och vi är förväntansfulla över att se vart det tar oss!" säger Metizports sportchef Morten Vollan Christensen.

Svenska Cupens gruppspel spelas den 16-22 oktober (grupp A) samt 30 oktober - 5 november. De resterande sex platserna avgörs genom de öppna kvalen som du kan anmälda dig till redan nu.

Länkar till anmälan och mer information
Anmälan kval 1
Anmälan kval 2
Anmälan kval 3

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..