×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent inbjudna till Svenska Cupen 2023: "Jag vill väldigt gärna vinna på hemmaplan"

1
Det tredje laget att få en direkt inbjudan till Svenska Cupens slutspel är Godsent.
Godsent är det tredje laget att få en inbjudan till Svenska Cupens slutspel. Den klassiska svenskägda organisationen återvände till sina svenska rötter i början av året efter ett par år med en brasiliansk laguppställning. Under 2023 har laget deltagit i flera stora onlinetävlingar och under hösten kvalat till ett par mindre svenska LAN-tävlingar.

"Det är jävligt skoj att få en inbjudan till Svenska Cupen! Att spela framför svensk publik är en av de bästa känslorna man kan få som spelare och att vinna på hemmaplan är en av mina drömmar som jag tyvärr inte har uppfyllt ännu. De närmsta vinsterna har varit Dreamhack Malmö-kvartsfinal och PGL Major-kvartsfinal så jag vill väldigt gärna vinna på hemmaplan", säger Godsent-spelaren Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora

"Jag ser fram emot att få möta NIP, de är Sveriges bästa lag och även det laget man vill testa sig mot som svensk spelare. Sedan för mig är det lite mer känslor inblandade i och med att jag har spelat i NIP och känner alla därifrån så det hade varit väldigt skoj att få se dem igen, avslutar Plopski.

Du har fortfarande chansen att möta Plopski och Godsent i Svenska Cupen. Två öppna kval återstår och spelas 12-13 oktober samt 17-18 oktober. Totalt fyra platser återstår i gruppspelet.

De kvarvarande öppna kvalen spelas följande datum (varje kval har klockan 18:00 som starttid):
Kval 2: 12–13 oktober — anmäl dig här
Kval 3: 17–18 oktober — anmäl dig här

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..