×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

pupcake om Kappa Bars starka öppning på säsongen: "Klickar bra in-game"

1
Kevin "pupcake" Henning berättar för Fragbite om mixen som levererar i de svenska kvaltävlingarna.
Hösten har varit minst sagt succéartad för femman som spelar för . Laget var ett av två lag som kvalificerade sig till Svenska Cupen-gruppspelet, nådde längst av alla svenska lag i kvalet till ESL Challenger Jönköping och vann igår det sista kvalet till Tele2 Road to Dreamhack.

Vi högg tag i Kevin "pupcake" Henning som svarade på ett par frågor om Kappa Bars satsning i höst.

Ni har gått urstarkt i höst med flera bra kvalresultat. Hur känns det såhär dagen efter vinsten i Tele2-kvalet?

– Ja men det har vi lyckats med faktiskt. Det var synd att vi chokeade dag två i Challenger-kvalet som bara den, jag tror att jag kommer minnas den torsken ett riktigt bra tag!

— Kvalet igår var rätt "lätt", det var inte så superbra lag med tyvärr men det kändes stabilt genom hela kvalet in-game iallafall.

– Det var väldigt, väldigt mycket tekniska problem. Vi behövde vänta 2-3 timmar på game eftersom en match blev typ 4x OT. Sedan stängdes servern ner och att hitta lösningar och spela om OT:n tog tid.

– När vi sedan skulle spela så kunde vi inte ens joina servern på en halvtimme och behövde göra om lobbyn flertalet gånger för att servern sedan skulle dö vid 9-4 scoreboard. Väldigt mycket strul med andra ord tyvärr.

Det har inte kommunicerats någon officiellt från Kappa-håll om er femma i höst. Kan du berätta lite om femman som ni spelar med just nu och hur planerna för femman ser ut under hösten?

– Näe vi har inte gått ut med något eftersom att vi just nu är 5 personer som klickar bra in-game som bara spelar under Kappas fana. Vi spelar för Kappa mest för att jag känner dem väldigt bra och vet att de vill ha några att heja på, speciellt till Svenska Cupen.

– Så jag drog ihop denna femma för att vi skulle kvala in dit till gruppspelet, vilket vi gjorde men vi märkte också att våra roller och positioner fungerar väldigt bra in-game utan att vi ändrat något, så sedan dess har vi bara kört kval ihop och ja, det har gått jättebra. Alla drar sitt strå till stacken helt enkelt!

– Vi hade inte inga planer på att bli ett lag eller börja pracca men det har gått lite surr om att vi kanske ska snacka lite teori tillsammans iallafall så vi är lite mer på samma page inför Svenska Cupen och diverse andra större turneringar som är på gång!

Ni började hösten med CS:GO och har nu gjort bytet över till CS2 och ändå behållit er goda form. Kan du berätta lite hur du upplever spelbytet?

– Jag ska inte ljuga när jag säger det var lite deppigt att äntligen komma in i form och ha sköna settings och njuta av CS:GO under Svenska Cupen-kvalet för att sedan en vecka efter byta till CS2 där det inte är alls samma sak, haha.

– Men väldigt många klagar på CS2, med all rätt, men det är ändå ett bra spel och alla måste spela det helt enkelt. Det är bara att bita ihop och köra. Jag tycker att det faktiskt är svinkul med ett nytt spel, vill grindea som bara den och att byta spel har inte varit ett bekymmer för mig eller någon annan i laget.

– Visst, vissa saknar CSGO mer än andra men vi kan fortfarande skjuta hårt och hålla uppe samma snack under matcher som vi gjorde i CSGO, därför tror jag vi har fått rätt bra resultat! Avslutningsvis kan jag säga att vi fått bra kvalvinster och så men det hårda jobbet väntar ännu!

Nästa matchdag för Kappa Bar är på lördag då laget spelar slutspelet av Tele2 Road to Dreamhack. I slutspelet ställs laget mot Godsent samt mixlagen StockholmCity och soxboysXP.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..