×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ninjas In Pyjamas inbjudna till CCT Online Finals — möter brasilianskt motstånd i öppningsmatchen

1
Ludvig "Brollan" Brolin och Fredrik "REZ" Sterner är stora favoriter inför tävlingen.
Det blev inte någon längre vila för Ninjas in Pyjamas efter lagets sejour i Majorn i Paris. Redan under slutspelet spelade NIP matcher i kvalet till ESL Challenger Katowice och den här veckan kliver Daniel "djL" Narancics mannar in i onlineturneringen CCT Online Finals.

Ninjas In Pyjamas är ett av 16 inbjudna lag till tävlingen och är inför turneringen en av de stora förhandsfavoriterna. NIP är det lag som är högst placerade på HLTV:s världsranking framför andra deltagare som Into The Breach, BIG och Bad News Eagles.

Turneringsformatet utgörs av en double elimination-bracket och NIP spelar sin första match på tisdagskvällen mot det brasilianska laget Meta Gaming. Brassarna är turneringens lägst rankade lag (plats 194) och matchen börjar klockan 17:30.

Artikelbild: Kalle Strömgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..