×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

NIP utslagna ur ESL Challenger-kvalet — förlorade mot BIG

1
Svensklaget lyckades inte i kvalet till ESL Challenger Katowice.
Det blev ingen kvalsuccé för Ninjas in Pyjamas i kvalet till ESL Challenger Katowice. Svensklaget slutade fyra i kvalet efter att ha förlorat mot BIG med 1-2 i kartor i söndagens lower bracket-semifinal.

Även för svenskarna i Godsent blev det förlust i kvalet under lördagen. Svenskarna mötte det danska laget ECSTATIC i upper bracket-finalen men förlorade där med 1-2 i kartor.

För Godsent är det dock ännu inte slutspelat. Under måndagen spelar laget lower bracket-final mot just BIG och vinnaren i den matchen får senare under kvällen möta Ecstatic i en direkt avgörande match om en plats i vårens LAN-turnering.

Artikelbild: Kalle Strömgren

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..