×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Norska Apeks-spelaren pikar NIP om stickerspengar: "LMAO"

2
Tim "nawwk" Jonassons lagkamrat riktade en känga till Ninjas In Pyjamas efter vinsten i Majorn.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Tim "nawwk" Jonasson fick en ordentlig revansch på sitt förra lag Ninjas in Pyjamas efter att hans Apeks slagit ut NIP ur den historiska sista Majorn i Counter-Strike: Global Offensive. Efter matchen valde nawwks norska lagkamrat Joakim "jkaem" Myrbostad att rikta en rejäl känga till den svenska organisationen på Twitter.

"LMAO, jag kan garantera dig att du får stickerspengar den här gången, bror", skrev jkaem i ett inlägg riktat till nawwk kort efter matchen.

Det jkaem syftar på är en ekonomisk dispyt mellan Ninjas In Pyjamas och nawwk gällande huruvida spelare haft rätt till pengar från försäljningen av stickers från 2020 års inställda Major. Dispyten kom till allmän kännedom förra året efter att nyhetssajten Dexerto skrivit om den, men varken NIP eller nawwk har kommenterat frågan vidare sedan dess.


Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/Ninjas In Pyjamas

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..