×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

k0nfigs förklaring till NIP:s förlust: "Outplayade oss själva"

1
Kristian "k0nfig" Wienecke gav sin syn på varför Ninjas In Pyjamas föll mot Apeks.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Efter Ninjas in Pyjamas hjärtskärande förlust mot Apeks i Majorn i Paris pratade lagets danska stjärna Kristian "k0nfig" Wienecke med CS-sajten HLTV. I intervjun gav en besviken k0nfig sin syn på varför NIP förlorat.

— Jag tycker att vi inte spelade spelet, vi gjorde inte rätt saker. Till exempel defaults, jag tycker att vi gjorde lite för många satta rundor, berättar han.

— Vi lyckades outplaya oss själva. Vi litade inte på vårt lag och våra spelare utan förlitade oss bara på vår stratbook och det tror jag är vad som sänkte oss idag.

Efter att intervjun publicerats utvecklade k0nfig sina tankar genom ett inlägg på Twitter. Där förtydligar dansken att hans kommentarer inte var menat som kritik mot NIP:s in-game leader Aleksi "Aleksib" Virolainen utan att det var laget som helhet som misslyckades.

"Min intervju med HLTV var förstås vad jag kände för stunden och det är vad som hände. Vi valde den enkla vägen och spelade satta rundor istället för att faktiskt spela spelet. Det är inte Aleksis fel, det är på oss alla", skriver dansken.

"Vi vittrade som ett lag. Vi reser oss och faller som ett lag", avslutar han.


Artikelbild:

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..