×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Get_RiGhT öppnar för att starta nytt svenskt CS-lag

1
Den svenska legendaren kan vara på väg att skapa en ny svensk organisation.
Sedan Christopher "GeT_RiGhT" Alesund avslutade sin spelarkarriär har den svenska CS-legendaren i huvudsak satsat på en karriär som streamer. Nu meddelar GeT_RiGhT att han funderar över att göra en comeback på den professionella CS-scenen — men inte som spelare.

I ett inlägg på Twitter skriver GeT_RiGhT att han tror att det kan vara dags att skapa ett svenskt lag igen. I inlägget gör han det tydligt att hans roll i laget i sådana fall skulle vara en annan än spelare.

"Duschtanke. Jag tror att det är dags att göra ett svenskt lag igen... Och nej, jag spelar inte", skriver GeT_RiGhT.

Inlägget har fått stor spridning på Twitter och flera svenska profiler har svarat GeT_RiGhT och meddelat att de skulle vara intresserade av att vara delaktiga i en eventuellt ny organisation. En av personerna som meddelat intresse är en annan svensk CS-legendar, nämligen AWP-giganten Dennis "walle" Wallenberg som bland annat spelade för Ninjas in Pyjamas och Eyeballers under 1.6-eran.


Artikelbild: Stefan Romare

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..