×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Get_RiGhT öppnar för att starta nytt svenskt CS-lag

1
Den svenska legendaren kan vara på väg att skapa en ny svensk organisation.
Sedan Christopher "GeT_RiGhT" Alesund avslutade sin spelarkarriär har den svenska CS-legendaren i huvudsak satsat på en karriär som streamer. Nu meddelar GeT_RiGhT att han funderar över att göra en comeback på den professionella CS-scenen — men inte som spelare.

I ett inlägg på Twitter skriver GeT_RiGhT att han tror att det kan vara dags att skapa ett svenskt lag igen. I inlägget gör han det tydligt att hans roll i laget i sådana fall skulle vara en annan än spelare.

"Duschtanke. Jag tror att det är dags att göra ett svenskt lag igen... Och nej, jag spelar inte", skriver GeT_RiGhT.

Inlägget har fått stor spridning på Twitter och flera svenska profiler har svarat GeT_RiGhT och meddelat att de skulle vara intresserade av att vara delaktiga i en eventuellt ny organisation. En av personerna som meddelat intresse är en annan svensk CS-legendar, nämligen AWP-giganten Dennis "walle" Wallenberg som bland annat spelade för Ninjas in Pyjamas och Eyeballers under 1.6-eran.


Artikelbild: Stefan Romare

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..