×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

NIP-spelarna förkrossade efter förlusten: "Största choken i mitt liv"

1
Svensklagets spelare hade svårt att förstå den hjärtskärande förlusten.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Ninjas in Pyjamas förlorade sensationellt den avgörande gruppspelsmatchen mot Apeks i Majorns Legends Stage under tisdagen och missar därmed slutspelet i turneringen. Efter matchen tog flera av NIP-spelarna till Twitter för att ventilera sin chock över resultatet.

Den svenska stjärnan Ludvig "Brollan" Brolin uttryckte ledsamhet över resultatet och frustration över lagets tappade 14-3-ledning på matchens andra karta Ancient.

"Tråkigt att åka ut från Majorn så här. Vi förlorade mot oss själva idag och denna förlust kommer att vara med oss länge! Tack alla för stödet och vi kommer tillbaka starkare!", skriver Brollan.


I en intervju med Fragbite direkt efter matchen berättade Brollans lagkamrat Fredrik "REZ" Sterner

— Det känns... Det gör sjukt ont, sade REZ.

— Vi känner inte att Apeks var det bättre laget, vi hittade inte oss själva eller vårt spel eller någonting så inget fungerade. Det var en ren choke, skulle jag säga. Sjukt frustrerande och tråkigt.

Även Aleksi "Aleksib" Virolainen påtalade lagets insats på Ancient i ett inlägg på Twitter. 26-åringen kallar förlusten för "den största choken i sitt liv".


För Ninjas In Pyjamas väntar nu några dagars speluppehåll innan laget återigen har tävlingsmatcher i onlineturneringen Champion of Champions Tour.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..