×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

kennyS historisk efter de europeiska LAN-kvalen

1
Den franska stjärnan är den spelare i Counter-Strike: Global Offensive som registrerats för flest AWP-kills av alla.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Det franska laget Falcons Esports har ännu inte lyckats säkra en plats på Majorn i Paris. Laget förlorade sin avgörande kvalmatch mot OG och kommer få kriga om den sista europeiska platsen i Majorn i det europeiska sista chansen-kvalet som spelas i slutet av veckan.

Även om Falcons inte säkrade en direktplats under LAN-kvalet i Köpenhamn blev lagets AWP-stjärna Kenny "kennyS" Schrub historisk. 27-åringen lyckades nämligen gå om Ladislav "GuardiaN" Kovács som den CS:GO-spelare som noterats för flest AWP-kills på LAN-turneringar.

Med LAN-kvalets matcher färdigspelade har kennyS noterats för totalt 9240 AWP-kills på LAN-turneringar. Det är 36 fler än GuardiaN som har levererat 9204 AWP-kills på LAN.

Med Counter-Strike 2 runt hörnet ser det ut som att kennyS kommer att ha mycket goda förutsättningar att behålla förstaplatsen på listan då det i princip bara är GuardiaN som är i närheten av fransmannen.

Flest AWP-kills på LAN i Counter-Strike: Global Offensive
Kenny "kennyS" Schrub (9240)
Ladislav "GuardiaN" Kovács (9204)
Gabriel "FalleN" Toledo (8211)
Oleksandr "s1mple" Kostyliev (6627)
Aleksi "allu" Jalli (6231)

Artikelbild: Michal Konkol/Blast

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..