×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Virtus.Pro vägrade svara på frågor om kontroversiella spelarbytet

1
De regerande Major-mästarna tillät inte frågor om sitt kontroversiella beslut.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
De regerande Major-mästarna Virtus.pro missar Majorn i Paris efter att ha eliminerats från det europeiska Major-kvalet under lördagen. Inför VP:s match mot MOUZ i den fjärde spelomgången fattade laget ett kontroversiellt beslut då man valde att byta ut Aleksandr "KaiR0N" Anashkin mot David "n0rb3r7" Danielyan i femman.

Nu avslöjar den brittiska kommentatorn Neo "Ne0kai" Caine att VP vägrade att svara på frågor om spelarbytet inför matchen. I ett inlägg på Twitter skriver Ne0kai att han ville intervjua n0rb3r7 om situationen inför matchen men att VP vägrade att ställa upp om det skulle komma frågor om situationen.

"De sade att jag inte fick lov. Så jag var tvungen att undvika det. Jag bad specifikt om att på prata med n0rb3r7, men de sade nej och sade sedan att jag inte får ställa några frågor angående det", skriver Ne0kai i ett svar till kollegan Janko "YNk" Paunović som ställt sig frågandes inför varför frågan uteblev.


Artikelbild: Michal Konkol/Blast och Ne0kai/Twitter

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..