×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

isak säkrar plats i Majorn i Paris: "Saknar ord"

2
Den svenska Gamerlegion-spelaren kommer att göra Freddy "KRIMZ" Johansson sällskap i Paris.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion säkrade under lördagen en plats i vårens Major i Paris. Laget vann sin tredje match i Major-kvalets swiss-gruppspel mot det franska hoppet Falcons Esports i den fjärde spelomgången och blev därmed det tredje laget att avancera från det europeiska kvalet.

För Gamerlegion innebär det att laget lyckats kvalificera sig för två Majors i rad. Höstens Major i Rio, där laget inte inte lyckades ta sig igenom turneringens första gruppspelsfas Challengers Stage, var lagets första och den historiska sista Majorn i Counter-Strike: Global Offensive blir lagets andra.

"Sista Majorn i CS:GO, jag saknar ord, jag är för glad just nu. Tack alla för att ni stöttar oss", skriver isak själv i ett inlägg på Twitter efter segern.


I skrivande stund har fem av sex matcher i den fjärde spelomgången i det europeiska LAN-kvalet spelats. Resultaten i övriga matcher har inneburit att 1WIN, Sprout och Virtus.pro eliminerats från kvalet medan Into The Breach också tagit en plats i Majorn.

För svensk del spelar Tim "nawwk" Jonasson och hans Apeks en direkt avgörande kvalmatch i spelomgång fem under söndagen efter att laget slagit ut Sprout ur kvalet under lördagen.

Lördagens resultat i det europeiska Major-kvalet:

Artikelbild: Michal Konkol/Blast

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..