×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Devilwalk vinner svenska coach-kampen — säkrar plats i Majorn med BNE

1
Jonatan "Devilwalk" Lundberg vann det svenska coachmötet med Robert "RobbaN" Dahlström och är nu klar för Majorn i Paris.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Bad News Eagles, som coachas av svensken Jonatan "Devilwalk" Lundberg, blev det femte europeiska laget att säkra en plats i vårens Major i Paris. De kosovanska underdogsen vann sensationellt mot den svenska stjärncoachen Robert "RobbaN" Dahlströms Faze Clan under lördagskvällen.


Matchen slutade 2-0 till BNE efter att örnarna först spelat hem Faze Clans kartval Inferno med 16-10 och sedan säkrat matchsegern genom en 16-14-vinst på sitt eget Mirage. Genc "gxx" Kolgeci var en stark bidragande faktor i segern genom att säkra sammanlagt 48 kills över de två kartorna. 23-åringen avslutade matchserien med flest kills av alla och en HLTV-rating på 1,29.

BNE:s resa genom Major-kvalet inleddes genom en förlust i öppningsmatchen mot 1WIN. Därefter vann laget tre raka matcher mot Viperio, Apeks och slutligen Faze Clan.

För Faze väntar nu en direkt avgörande kvalmatch mot MOUZ under söndagen. I den femte spelomgången spelas tre matcher där förutsättningarna är enkla — vinnaren i matchen säkrar avancemang till Majorn medan förloraren får en sista chans i det europeiska sista chans-kvalet som spelas efter att grupp B spelats.

Förutom RobbaN spelar också den svenska AWP-stjärnan Tim "nawwk" Jonasson och hans Apeks en avgörande kvalmatch i den femte spelomgången mot ukrainska B8.

Utöver den femte spelomgången kommer också Bad News Eagles och Gamerlegion att spela en seedningsmatch på söndagen om vilket lag som slutar fyra i kvalet. Vinnaren i den matchen får en direktplats till Legends Stage som är Majorns andra gruppspelsfas medan förloraren får börja resan i Challengers Stage, Majors första gruppspelsfas.

Den femte spelomgången:

Artikelbild: Michal Konkol/Blast

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..