×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

KRIMZ säkrar plats i Majorn i Paris: "Fucking yes!"

2
Fnatic-svensken är klar för sin 16:e Major i Counter-Strike: Global Offensive.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Freddy "KRiMZ" Johansson och hans Fnatic kommer att spela i den historiska sista Majorn i Counter-Strike: Global Offensive. Det står klart efter att Fnatic under fredagskvällen besegrat det ukrainska laget B8 med 2-1 i kartor.

Den svenska stjärnan levererade hela 71 kills i matchserien och var med det dödligast av alla spelare på servern. Fnatics kartsegrar kom på lagets eget kartval Vertigo (16-8) och Ancient (16-13) medan B8 vann sitt eget kartval Nuke med 16-11.


Segern var Fnatics tredje raka i kvalet och eftersom laget inte förlorat en enda match i Köpenhamn får laget en direktplats i Majorns andra gruppspelsfas, Legends Stage. För KRIMZ innebär avancemanget att svensken får spela sin 16:e CS:GO-Major i karriären, vilket gör att KRIMZ tillsammans med Olof "olofmeister" Kajbjer är de två svenska spelare som kommer att ha spelat flest CS:GO-Majors någonsin.


Förutom Fnatic säkrade också storlaget Natus Vincere sin plats i Majorn efter att ha besegrat Faze Clan med 2-0 i kartor under fredagskvällen. För Navi innebär segern att organisationen kommer att ha spelat i varenda Major i CS:GO sedan tävlingen lanserades.

Det europeiska Major-kvalet fortsätter under lördagen med den fjärde spelomgången. För svensk del har Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion chans att säkra en plats i Majorn i Paris om laget vinner sin match mot fransmännen i Falcons Esports medan Tim "nawwk" Jonasson och hans Apeks måste vinna sin match mot Sprout för att undvika att åka ut ur kvalet.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..