×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve släpper ny logga till Counter-Strike — spär på ryktena om CS2

1
Bytet av logotyp ses som ytterligare ett tecken på att en ny version av Counter-Strike är på väg.
Det går knappt en dag utan att CS-entusiaster världen över hittar något nytt tecken på att en ny version av Counter-Strike ska vara på väg. Under tisdagen bytte det officiella Counter-Strike-kontot på Twitter sin banner till en ny logotyp vilket gav nytt bränsle åt spekulationerna om Counter-Strike 2.

Den nya logotypen går ifrån den klassiska orange färgen och har istället en blåvit färgskala. Dessutom har utvecklaren valt att inkludera bokstäverna "C" och "S" i logotypen vilket förstås är den klassiska förkortningen på Counter-Strike.

Den nya Counter-Strike-logotypen.
Den nya Counter-Strike-logotypen.

Trots den enorma hajpen på sociala medier har CS-speltillverkaren Valve fortfarande inte yttrat ett ord om att det skulle vara någon större uppdatering till spelet på väg.

Artikelbild: Pressbild/Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..