×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve registrerar nya CS-varumärken — kan byta namn på spelet

2
Kommer Counter-Strike: Global Offensive att byta namn?
I slutet av förra veckan registrerade Valve två nya varumärken kopplat till Counter-Strike: Global Offensive. Det rapporterar nyhetssajten Dexerto som erhöll uppgifterna från Twitter-profilen Aquarius.

Enligt uppgifterna ska Valve ha registrerat både "CS2" och "Counter-Strike" som varumärken. I ansökan har Valve, inte helt oväntat, angett att varumärkena är kopplade till varumärket för Counter-Strike: Global Offensive.

Att Valve väljer att registrera nya varumärken kan enligt Dexerto betyda att utvecklaren planerar att uppdatera namnet på spelet i samband med en större uppdatering. Ett tänkbart alternativ skulle enligt sajten vara att utvecklaren på sikt planerar att ta bort "Global Offensive" ur namnet och bara kalla spelet för "Counter-Strike".

Valves ansökan spär också på ryktena om att en större uppdatering till Counter-Strike: Global Offensive, benämnd Counter-Strike 2, är nära förestående. De senaste veckorna har ryktena om en stor uppdatering till Valves senaste spelmotor Source 2 florerat flitigt efter att journalisten Richard Lewis publicerat en artikel med uppgifter om att en beta till uppdateringen är planerad att släppas under mars månad.


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..