×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Uppgifter: Counter-Strike 2 är redo — beta kan komma redan denna månad

4
Counter-Strike 2 ska enligt Richard Lewis vara redo.
Att Counter-Strike ska komma till Source 2-motorn har ryktats i flera år. Tidigare i veckan kom nya drivrutiner till Nvida och där fanns namn som csgos2.exe och cs2.exe. Nu går en av esportens mest respekterade journalister, Richard Lewis, ut med uppgifter att Counter-Strike 2 är klart och att beta kan komma redan denna månad och senast 1 april.

Enligt Lewis källor kommer spelet att gå under namnet Counter-Strike 2 och det är något som Valve har haft högsta prioritet kring under en lång period. Spelet kommer då såklart att använda sig utav Source 2-motorn.

Enligt källorna kommer spelet nu ha 128 tick servrar. Ett nytt matchmaking-system. Detta för att limitera behovet av tredjepartstjänster så som Faceit och Esportal. Källorna berättar även att en grupp av proffsspelare flugits i hemlighet till Valves kontor i Seattle för att testa spelet.

Om spelet kommer att vara en direkt ersättare till Counter-Strike: Global Offensive eller om de kommer att existera tillsammans är just nu okänt. Det skulle kunna vara likt Dota 2:s skifte till Source 2 när Dota 2 Rebord släpptes innan spelen tillslut slogs ihop.

Richard Lewis ställer sig också frågande till hur detta kommer att påverka esport-scenen. Han säger att med tanke på de tidigare versionerna av CS så kommer en tid av balansering innan spelet är redo för proffsspel. Hur Valve och turneringsarrangörer kommer att göra kring detta är just nu extremt svårt att säga.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..