×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Uppgifter: Source 2 tillagt i pre-release patch — kan släppas i nästa uppdatering

3
Nästa version av Counter-Strike kan vara väldigt nära förestående.
Hypen över Counter-Strike 2 har varit massiv under de senaste veckorna. Ända sedan esportjournalisten Richard Lewis rapporterat att en beta av den nya versionen av spelet i princip är klar har spelare väntat på den stora uppdateringen.

Nu uppger CS-profilen Aquarius att speltillverkaren Valve gjort stora förändringar i utvecklarens pre-release branch, något som talar för att en större uppdatering är nära förestående. Enligt nyhetssajten Dexerto är filerna som lagts till kopplade till Valves nya spelmotor Source 2, något som förstås kan tala för att uppdateringen som kommer är kopplad till Counter-Strike 2.

Valve har fortfarande inte varken bekräftat eller dementerat uppgifterna om en ny version av Counter-Strike. I brist på officiell information direkt från speltillverkaren får spelarna fortsatt i huvudsak förlita sig på uppgifter från entusiaster som bevakar Valves databaser.


Artikelbild: Pressbild/Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..