×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Är Valves Source 2-svar referenser till klassiska kartan?

1
Spelutvecklarens icke-svar tolkas nu av vissa som en hint om den klassiska kartan.
Det har nu gått över två veckor sedan ryktena om en större uppdatering till Counter-Strike: Global Offensive tog fart. Trots ett överväldigande intresse från CS-scenen har speltillverkaren Valve ännu inte gett några konkreta kommentarer rörande ryktena om Counter-Strike 2.

Den enda formen av kommunikation rörande Counter-Strike 2-ryktena från Valve är ett par inlägg på Twitter där tillverkaren skickat GIF-bilder till andra användare som skrivit om ryktena. I brist på konkret information från Valve har nu CS-entusiaster börjat tolka bilderna som Valve skickat som hintar om vad som komma skall.

Nyhetssajten Dot Esports noterar i en artikel att samtliga GIF-bilder som Valve skickat föreställer scener ur den amerikanska tv-serien The Office. Detta menar sajten går att, något långsökt, tolka som en hint om att den klassiska CS-kartan cs_office skulle kunna spela en stor roll i nästa version av spelet.

cs_office är en gisslankarta som har varit en del av Counter-Strike-serien ända sedan de tidiga beta-versionerna av spelet.


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Pressbild/The Office

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..