×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Är Valves Source 2-svar referenser till klassiska kartan?

1
Spelutvecklarens icke-svar tolkas nu av vissa som en hint om den klassiska kartan.
Det har nu gått över två veckor sedan ryktena om en större uppdatering till Counter-Strike: Global Offensive tog fart. Trots ett överväldigande intresse från CS-scenen har speltillverkaren Valve ännu inte gett några konkreta kommentarer rörande ryktena om Counter-Strike 2.

Den enda formen av kommunikation rörande Counter-Strike 2-ryktena från Valve är ett par inlägg på Twitter där tillverkaren skickat GIF-bilder till andra användare som skrivit om ryktena. I brist på konkret information från Valve har nu CS-entusiaster börjat tolka bilderna som Valve skickat som hintar om vad som komma skall.

Nyhetssajten Dot Esports noterar i en artikel att samtliga GIF-bilder som Valve skickat föreställer scener ur den amerikanska tv-serien The Office. Detta menar sajten går att, något långsökt, tolka som en hint om att den klassiska CS-kartan cs_office skulle kunna spela en stor roll i nästa version av spelet.

cs_office är en gisslankarta som har varit en del av Counter-Strike-serien ända sedan de tidiga beta-versionerna av spelet.


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Pressbild/The Office

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..