×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

CS-utvecklarna halvbryter tystnaden — teasar fansen om Source 2

1
Spelutvecklaren har för första gången kommunicerat någonting kopplat till ryktena om Counter-Strike 2.
Förväntningarna och förhoppningarna om en större uppdatering till Counter-Strike fortsätter att vara starka. Under onsdagen valde speltillverkaren Valve för första gången sedan ryktena tog fart att göra någon form av uttalande rörande dem.

Uttalandet kom i form av ett inlägg på Twitter som svarade turneringsarrangören ESL som under onsdagen hade ett långt segment om Counter-Strike 2 under sin sändning av ESL Pro League. Svaret innehöll bara en GIF av The Office-karaktären Michael Scott vilket var tillräckligt för att generera tusentals likes och kommentarer.

Vad GIF:en betyder, om ens något, är ännu oklart då Valve inte gjort några konkreta uttalanden rörande ryktena. Flera storlag och profiler, bland annat Ninjas in Pyjamas och Heroic, svarade på inlägget med uppmaningar om att släppa uppdateringen.


Artikelbild: Pressbild/Valve

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..